Sla menu over

LIFE! Helder denken over het alledaagse leven.

Haal voldoening uit wat je doet. Houd je geest elastisch. Blijf het e-tijdperk de baas. Laat geld je metgezel zijn, verander je wereld en denk helder na over seks. Dit is waar het tijdens LIFE! over gaat. 

Brandstof en The School of Life brengen op 1 december hun beste filosofische programma's en sprekers bij elkaar om je aan het denken te zetten over herkenbare uitdagingen van het moderne leven. LIFE! is een nieuw en uniek festival dat als doel heeft je leven te verfrissen met praktische inzichten uit de filosofie en aanverwante kennisgebieden.  

De Beurs van Berlage is het toneel van het spectaculaire denkfestival. Niet voor niets wordt de Beurs van Berlage ook wel 'De Beurs van Ideeën' genoemd. In drie zalen kun je zelf bepalen hoe je wilt deelnemen: zitten en luisteren, zitten en meespreken, staan en luisteren of staan en spreken. 


 

Wat haal je uit LIFE!?                                

Nieuwe meesters van het denken, zoals Alain de Botton, bieden je, in een dag vol presentaties, interviews en interactieve sessies, helderheid in denken over thema's van het alledaagse leven. Denk over werk, geld, ambitie, techniek, seks en een gelukkig gemoed. Je krijgt praktische inzichten mee en doet inspiratie op om het beste en mooiste uit je leven te halen. Thuis en op het werk.  

Op LIFE komen: Alain de Botton, Joris Luyendijk, Stine Jensen, Bas Haring, Ad Verbrugge, Joep Dohmen, René ten Bos, Roman Krznaric, Frank Meester en vele anderen.

LIFE! is gemaakt voor nieuwsgierige mensen. Mensen die het beste uit hun leven willen halen en zoeken naar krachtige inzichten en wijsheid. Mensen met liefde voor nadenken. LIFE! biedt je perspectieven om helder naar je eigen leven te kijken en zelf te bepalen hoe je het vorm wilt geven.        

 

1 december 2012

De Beurs van Berlage, Amsterdam (deuren open 11.00u, opening 12.00u. einde 18.00u). Entreeprijs 125 euro, incl btw en lunch, 2 drankjes en het boek De Wereld Veranderen van John-Paul Flintoff. 

For payments from international bank accounts and without PayPal, please send an e-mail to vincent@brandstof.eu 
Via CJP kunnen kaarten met korting worden besteld: klik hier voor CJP korting.

Geen plaatsen meer beschikbaar

studenten:
Uitverkocht
professional:
Uitverkocht

Overige programma's